Sep 25, - Utroskab er ofte årsagen til en skilsmisse, men kunne nogle forhold reddes ved at tillade hinanden sex med andre? Q har stillet sexolog Lena. Sep 26, - Nadia, der er antropolog og studerer mennesket seksualitet, lever i et åbent forhold med en anden kvinde, kunstneren Baartman. Baartman. Feb 10, - Jeg har også mødtes med nogen, hvor det gik ud på at finde erotikpartnere eller at have en affære. Men jeg nåede til et punkt, hvor jeg ikke gad. Jan 28, - Jeg har en bekendt(Han bor godt nok i Tyskland), som lever i et åbent forhold med sin kone. De har en aftale om at de gerne må have sex med.

06 5 myter om åbne forhold. 08 8 gode råd til et åbent forhold. 10 Kvinder over 40 vil ha' sex – og sexolog og bl.a skriver i Alt for Damerne og Tidens. Kvinder. Sep 26, - Nadia, der er antropolog og studerer mennesket seksualitet, lever i et åbent forhold med en anden kvinde, kunstneren Baartman.

Baartman. hej dejlige damer. måske skulle dette indlæg have været under sex? min kæreste og jeg har besluttet at være i et åbent forhold. vi er begge.

Åbent parforhold - Polyamori

hej dejlige damer. måske skulle dette indlæg have været under sex? min kæreste og jeg har besluttet at være i et åbent forhold. vi er begge. Jul 5, - Nu lever hun i et åbent forhold med kæresten Søren, og for første Det skønneste er, når man kan se, hvor smuk, sexet og vidunderlig hun er. 06 5 myter om åbne forhold. 08 8 gode råd til et åbent forhold. 10 Kvinder over 40 vil ha' sex – og sexolog og bl.a skriver i Alt for Damerne og Tidens.

Kvinder.

Åbent forhold damer sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail