Jan 13, - Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge Og om end begge køn fra naturen er programmeret til variation (= utroskab), tænder kvinderne mere på . Piger elsker opvask, drenge elsker biler. Mar 8, - Ja, det er ikke kun fyre, der kan finde på at være utro, det kan piger skam også. Piger snakker ofte bare ikke så højt om det, som fyre kan gøre. Jeg er en attraktiv kvinde og mænd opsøger mig, så det er på ingen måde svært at være utro. Det er både singlemænd og gifte mænd, jeg er sammen med. Feb 12, - Andre mener, at det først er utroskab, når der er sex involveret. . Og piger starter tidligt med at lyve for at være gode nok, for at blive anerkendt.

Jan 13, - Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge Og om end begge køn fra naturen er programmeret til variation (= utroskab), tænder kvinderne mere på . Piger elsker opvask, drenge elsker biler. Jeg er en attraktiv kvinde og mænd opsøger mig, så det er på ingen måde svært at være utro. Det er både singlemænd og gifte mænd, jeg er sammen med.

Sep 29, - Det var slet ikke min plan at være utro, men der var en pige, der lagde an på mig til brylluppet, og der var alkohol, så vi endte sammen på mit.

Sep 29, - Det var slet ikke min plan at være utro, men der var en pige, der lagde an på mig til brylluppet, og der var alkohol, så vi endte sammen på mit.

Feb 24, - Utroskab kan forklares - men kan det undskyldes..? Sex Research har set nærmere på unge amerikaneres motiver til at være en partner utro. Sep 28, - programmeret til at være utro, så vi spurgte nogle kvinder hvorfor.

at min kæreste også var mig utro med en pige fra sin klasse (så meget.

At være utro piger
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail