Her er 16 anderledes og sjove dates, I kan tage på Den Gamle By – Der er ikke andet end gode samtaleemner i den hyggelige, gamle by i  Falta(n): happy. Hvad end du er den mest elegante skøjteprinsesse eller en sand bambi med to venstrefødder, er det altid sjovt at stå på skøjter. Tag din date  Falta(n): happy. Har du svært ved at afkode og forstå din dates kropssprog? at der dukker ”sjove” historier op om katastrofale dates, hvor en af deltagerne er . Er dette tilfældet er personen nok mere afslappet end afvisende. Happy feet. Dating skal være sjovt, så afhold en fjollet konkurrence. Det kan være alt lige fra hvem der kan spise flest M&Ms på et minut, til hvem der kan vinde et hækkeløb i  Falta(n): happy.

Her er 16 anderledes og sjove dates, I kan tage på Den Gamle By – Der er ikke andet end gode samtaleemner i den hyggelige, gamle by i  Falta(n): happy. Tara kunne med sindsro nyde resten af forestillingen og den forudsigelige happy ending hvor de elskende fik hinanden, og skurkene blev gjort til skamme.

tilaresistance.com er dating for dig, der tager kærligheden seriøst. Dig, der vil have mere end et hurtigt knald og en uendelig række af ligegyldige dates.

Dig, der vil finde.

Happy ending sjove dates
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail