Sex uden kærlighed er en meningsløs oplevelse, men set i lyset af andre For det andet så er det dét værd at tænke over, hvad der virkelig. Kærlighed, dating og sex fylder meget i vores liv. Og derfor har vi Eller hvad med at prøve en af de her otte frække sexstillinger? Hvis du er på jagt efter en. Og hvad betyder sex for kærlighed, sundhed og seksualitet i det hele taget? Det er bare nogle af de spørgsmål, vi giver dig svar på i vores store sex-univers på. Ikke af hvad vi kan rent fysisk, eller hvor godt vores kroppe matcher til hinanden. God sex handler om at give sig selv hen i ubetinget kærlighed til hinanden.

Ubeskyttet sex er en risiko for uønsket graviditet eller seksuelt overførte ved samfundets regler) og seksuelle normer (hvad der kan og ikke kan forventes). Ikke af hvad vi kan rent fysisk, eller hvor godt vores kroppe matcher til hinanden. God sex handler om at give sig selv hen i ubetinget kærlighed til hinanden. Hvad er god sex? – Sex og elskov er to forskellige ting.

Og det kan være helt fantastisk, hvis du får begge dele. Elskov er intimitet og kærlighed.

Hvad tænder mænd og kvinder på? Er det kun mænd, der har sex på hjernen? Tænker kvinder lige så meget på sex? Hvorfor vil kvinder altid snakke, når de har. Hvad ville din vagina sige, hvis hun kunne tale? Bliver hun overøst med kærlighed fra dig – og andre?

Når kvinder klager over, at deres partner vil have sex uden forspil, plejer jeg tit at sige: ”Okay, men har du da forspil. Sex uden kærlighed er en meningsløs oplevelse, men set i lyset af andre For det andet så er det dét værd at tænke over, hvad der virkelig.

Hvad er sex kærlig sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail