Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der. Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Ganske ofte anbefaler jeg (især) mine kvindelige klienter tantramassage, hvis sexlysten ligger på et meget lille sted. Det med intimitet er svært. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Tantramassage behandling og kropsterapi til kvinder · Tantra massage terapi: Denne behandling har et terapeutisk sigte og anbefales bl.a. til dig med.

Tantra massage: Pas på, før du booker din tantra-massage | Q

Ganske ofte anbefaler jeg (især) mine kvindelige klienter tantramassage, hvis sexlysten ligger på et meget lille sted. Det med intimitet er svært. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Tantramassage til kvinder

Massage for kvinder tantra massage til kvinder Det betyder fx, at jeg ikke på noget tidspunkt under en tantra massage er i fare for at lade mig "rive med" af energien, også selvom kvinden åbner fuldstændig op for sin seksuelle energi.

Masser af kærlig, omsorgsfuld berøring. Jeg svævede ud, var forelsket i mig selv, ham og i livet på en gang. Massagen har en terapeutisk virkning og får kvinden til at lære sig selv at kende, heale gamle blokeringer og vække hendes energier.

Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn', og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Med sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl.

Massage for kvinder tantra massage til kvinder
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail