Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind. Book din tid nu! Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassage til kvinder og mænd Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor Massagen tilbydes i Roskilde, Sjælland. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede.

Lidt om mig | wellness-tantra

Tantra massage til mænd, kvinder samt par Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca. 10 år. Velkommen maxresdefault. Her hos mig vil du opleve den totale luksusforkælelse for krop og sind, i en behagelig atmosfære, med stille og rolig musik og.

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede.

Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind. Book din tid nu! Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tantra massage mænd tantra sjælland
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail