”Jeg tror snart, jeg får en kæreste, og jeg tror ikke, han vil være så glad for, at jeg får tantramassage af en anden mand”, sagde doink-tanken. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. Giver du også tantramassage til mænd? i tidens løb hørt mange forklaringer fra mandlige tantramassører på hvorfor de ikke masserer mænd. Hun/han skal bare nyde, slappe af og man skal ingen verdens ting. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere.

Tantra massage i Aarhus ved Peter Hjeds, mobil

Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, MAND Eller du er mand og oplever at du altid kommer for tidligt.

Hun/han skal bare nyde, slappe af og man skal ingen verdens ting. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig.

”Jeg tror snart, jeg får en kæreste, og jeg tror ikke, han vil være så glad for, at jeg får tantramassage af en anden mand”, sagde doink-tanken. Vi giver ikke massage til jer begge i samme rum, da det er meget vigtigt for en tantramassage at man fokuserer på den indre oplevelse og på hvad der sker i din.

Hun/han skal bare nyde, slappe af og man skal ingen verdens ting. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere.

Tantramassør mand til mand massage
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail